VIDEO Flagrant delict la Timişoara. Un şofer oferă mită chiar la sediul Poliţiei

Data publicării:
flagrant

Un şofer din Timişoara a fost filmat în timp ce oferea 400 de euro unui poliţist de la Rutieră pentru a scăpa de urmările legii, după ce a condus având permisul auto suspendat. Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru mită.

Ofiţerii de la Direcţia Generală Anticorupţie au montat camere video ascunse în biroul Poliţiei Rutiere din oraş. Fără să cunoască acest detaliu, şoferul timişorean a avut curaj să meargă direct la sediul instituţiei pentru a negocia cu oamenii legii.

Ajuns într-un birou, de teamă să nu fie auzit de alţi poliţişti, şoferul vorbeşte în şoaptă. În biroul împânzit de camere video îşi face intrarea şi colegul celui care se ocupă de anchetă. Răsfoirea dosarului scoate în evidenţă că şoferul a minţit în declaraţiile scrise. Bărbatul nu a declarat că se afla la volan cu toate că avea permisul suspendat.

Şoferul îi arată atunci poliţistului că este dispus să ofere 400 de euro pentru a fi iertat. La scurt timp, banii apar pe masă. Imediat, apar şi agenţii Direcţiei Generale Anticorupţie.

Şoferul este acum cercetat penal.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri