VIDEO. Liviu Dragnea și acuzaţi de corupţie, la coadă la DNA

Data publicării:
coada la dna

Printre ei şi medicul Alexandru Ciocâlteu, fost director al Spitalului Sfantul Ioan din Capitală. El este cercetat în arest la domiciliu suspectat că ar fi cerut peste 3 milioane de lei unei persoane pentru a-i menţine acesteia contractul de prestări servicii cu unitatea medicală.

Şi Neculai Onţanu a dat declaraţii în faţa procurorilor anticorupţie, în dosarul în care este acuzat de corupţie. Nu a lipsit de la audieri nici colegul de partid al lui Liviu Dragnea, fostul ministru al Energiei, Constantin Niţă. El este acuzat de anchetatori de trafic de influenţă.

Constantin Niţă este suspectat de procurori că ar fi luat mită de la un om de afaceri. În schimbul banilor el i-ar fi promis acestuia că va interveni pe lângă autorităţi din Primăria Braşov pentru ca afaceristul că primească în continuare contracte bănoase.

De asemenea, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost audiat, în această dimineaţă, de procurorii DNA. A stat mai mult la coadă să intre în sediul DNA, decât a stat la discuţii cu procurorii. Liviu Dragnea a fost citat în dosarul în care este anchetat alături de fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

Este vorba despre dosarul în care se cercetează angajarea fictivă a două persoane la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman, în perioada în care liderul PSD era preşedinte al Consiliului Judeţean.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri