VIDEO. Soacra lui Vlad Moisescu a venit la DNA

Data publicării:
soacra falvia

Flavia Ciocodei a venit însoţită de avocat.

Ea trebuie să dea explicaţii în legătură cu un împrumut în valoare de 670 de milioane de euro  şi trebuie să le spună procurorilor DNA dacă ştia de existenţa acestui document.

EXCLUSIV. De la Mătuşa Tamara, la soacra Flavia. Cine este femeia care și-ar fi împrumutat cu 670 de milioane de euro fiica

Procurorii vor verifica dacă femeia în vârstă de 71 de ani ştia despre acest împrumut sau dacă cineva s-a folosit de numele şi de semnătura sa.

Despre soacra lui Vlad Moisescu, procurorii susţin că ar fi acordat împrumutul de 670 de milioane de euro fiicei sale, drept paravan pentru mita de la Primăria Sectorului 1. Femeia, în vârstă de 71 de ani, locuieşte într-un cartier central al Capitalei şi susţine că împrumutul este o invenţie.

Procurorii bănuiesc că acest împrumut este unul fictiv şi ar fi încercat să mascheze mita primită de gruparea Moisescu - Chiliman, în urma contractelor din bani publici de la Primăria Sectorului 1, din ultimii nouă ani. Banii ar fi fost sustraşi în urma lucrărilor de asfaltare, de reabilitare termică şi consultanţă fictivă.

Citiți și: 

Sechestru pe averea lui Andrei Chiliman. Prejudiciul în dosar ar fi de 670 de milioane de euro

Afaceri cu ghinion la Primăria Sectorului 1. Mulți dintre cei care au primit contracte fără licitație au probleme cu legea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri