Violatorul în serie de la metrou fusese eliberat în baza recursului compensatoriu

Data actualizării: Data publicării:
violator

Violatorul recidivist, prins în flagrant de poliţiştii din Bucureşti, săptămâna trecută, a scăpat de 438 de zile din pedeapsă, din cauza recursului compensatoriu.

Bărbatul a fost eliberat condiţionat în toamna anului trecut, din penitenciarul Brăila, unde ispăşea o pedeapsă de 12 ani şi patru luni, primită tot pentru viol.

Zilele trecute el a agresat două femei, într-un interval de doar câteva ore, sub ameninţarea unui cuţit. De la una dintre victime el a furat 500 de euro.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei, vineri spre sâmbătă noaptea, la ora 00.15, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată de către o tânără de 34 ani cu privire la faptul că in seara zilei de 22 februarie, după ce a ieşit de la metrou, a fost acostată de un bărbat, care sub ameninţare cu un cuțit, a condus-o într-o baracă de pe un teren viran, unde a fost agresată fizic şi obligată să întreţină raporturi sexuale cu acesta. 

În urma investigaţiilor efectuate, în noaptea de 22/23 februarie a.c. bărbatul a fost prins in flagrant de către poliţişti ai Sectorului 1, în timp ce agresa fizic o altă victimă, în vârstă de 27 ani, obligând-o să întreţină raporturi sexuale, într-o clădire dezafectată, de pe un alt teren viran, tot din sectorul 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri