Vlad Cosma, audiat de procurori

Data actualizării: Data publicării:
vlad cosma 180219_FAMILIA_COSMA_ICCJ_05_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Fostul deputat Vlad Cosma este audiat, miercuri, de procurorii Parchetului General, în cazul plângerii pe care a depus-o împotriva conducerii DNA Ploieşti, a procurorului de caz care a instrumentat dosarul în care a fost cercetat alături de tatăl său. La Parchet s-a prezentat şi sora sa, Andreea Cosma.

Andreea Cosma a spus că a venit să își reprogrameze audierea stabilită inițial pentru mâine, precizând că vrea să își petreacă ziua de 8 martie alături de mama și fiica sa. Este vorba însă de alt dosar, cel în care Andreea Cosma a depus o plângere împotriva fostului procuror Mircea Negulescu.

Potrivit Andreei Cosma, Vlad Cosma și tatăl lor, Mircea Cosma, așteaptă încrezători decizia din 22 martie în dosarul  în care sunt acuzaţi că au primit un milion de euro de la oameni de afaceri interesaţi să obţină contracte cu statul.

La ultimul termen, apărarea a cerut achitare, susţinând că probele cele mai importate ale procurorilor au fost manipulate.

„Nu îmi este teamă de nimic. Adevărul va ieşi la iveală”, spunea Vlad Cosma luna trecută.

Adevărul, aşa cum îl vede fostul deputat PSD Vlad Cosma ar însemna anularea condamnării la cinci ani de închisoare pentru el şi opt pentru tatăl lui. Un aranjament grosolan orchestrat de procurorii DNA, spune fostul șef al județului Prahova, care nu a avut nimic de adăugat la varianta fiului său.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri