Vlad Cosma, în Parlament: Când am candidat nu scria în fişa postului că voi deveni pericol social

Data publicării:
vlad cosma mediafax

 

(Vlad Cosma - FOTO Mediafax)

Vlad Cosma le-a cerut colegilor săi să nu îl judece, întrucât aceasta este sarcina anchetatorilor, ci să poată beneficia de prezumţia de nevinovăţie.

El a făcut o trecere în revistă a anchetelor care au vizat familia sa, incluzându-i pe tatăl, Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, şi pe sora lui.

„Sora mea a pierdut sarcina din cauza stresului. Este considerată infractoare pentru că are două maşini. Eu am fost învinuit săptămâna trecută drept cadou de ziua mea. În cazul tatălui meu procurorii au forţat arestarea preventivă. Cei care au făcut denunţ împotriva mea sunt anchetaţi în alt dosar”, a mai spus Vlad Cosma.

Comisia juridică a dat aviz negativ pentru arestarea deputatului PSD Vlad Cosma. În acest sens, 13 voturi au fost împotriva arestării.

Raportul elaborat de comisia juridică are doar o valoare de recomandare și merge apoi în plen, unde este votul decisiv în privința arestării deputatului. În cazul unui vot negativ, deputatul va fi cercetat în libertate.

Vlad Cosma şi tatăl său, Mircea Cosma, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, sunt urmăriţi penal pentru trafic de influenţă. Cei doi sunt acuzaţi de DNA că ar fi cerut şi primit peste 4,4 milioane de lei de la reprezentanţii unor societăţi comerciale.

Banii ar fi fost daţi pentru ca firmele respective să obţină de la CJ Prahova diverse contracte la suprapreţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri