Keith Flint glumea despre sinucidere, în urmă cu 4 ani. Ce spunea solistul Prodigy într-un interviu

Data publicării:
Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, s-a sinucis
Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, a murit, la vârsta de 49 de ani | Foto: Guliver/Getty Images

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a afirmat, într-un interviu acordat în 2015, că „își va pune capăt zilelor atunci când va termina cu tot”, adăugând că vrea să privească în urmă mulțumit că a trăit „o viață împlinită”.

solist prodigy keith flint
Solistul trupei Prodigy, Keith Flint, a murit, la vârsta de 49 de ani | Foto: Guliver/Getty Images

Keith Flint a fost găsit mort în locuința sa din Essex, iar Liam Howlett, colegul său de trupă, a scris pe pagina sa de Instagram că solistul trupei Prodigy s-a sinucis.

În 2015, Keith Flint a glumit că „se va sinucide când va începe să facă în pat”. „Nu mă păstrez pentru nimic, vreau să încasez totul de pe acum. Am avut mereu în mine chestia asta, că atunci când voi termina cu tot, mă voi sinucide. Jur că nu am tendințe sinucigașe - cu siguranță este un lucru pozitiv. Dar în momentul în care voi începe să fac în pat, atunci o să mă vezi în fața autobuzului”, declara solistul trupei Prodigy.

„Cred că sunt generos cu oamenii pe care îi iubesc, dar pot fi și destul de egoist. Am crescut știind că nimeni nu va avea grijă de mine, așa că dacă nu o să fac eu asta, cine o va face? Nu mi-e teamă de cine sunt, vreau doar să privesc înapoi și să văd că am avut o viață împlinită. Asta e tot. Zile fericite”, adăuga Keith Flint.

Grupul The Prodigy a devenit cunoscut la începutul anilor 1990, odată cu single-uri precum „Firestarter” şi „Breathe”, care au condus mai multe săptămâni topurile britanice. Trupa a avut şase materiale de studio clasate pe primul loc în topul albumelor.

Flint a devenit un simbol al grupului, unul dintre cele mai cunoscute din Marea Britanie, datorită prestaţiilor live şi imaginii sale excentrice.

Născut în Redbridge, Londra, în copilărie s-a mutat în Braintree, Essex, unde l-a cunoscut pe Liam Howlett, cu care a pus bazele grupului pentru care el a fost iniţial doar dansator.

Flint a avut, în anii 1990, o relaţie cu prezentatoarea TV Gail Porter, iar mai târziu s-a căsătorit cu DJ Mayumi Kai.

În ultimii ani, el a deţinut un pub în Pleshey, Essex, şi echipa de motociclism Traction Control.

The Prodigy a concertat de mai multe ori în România, ultima dată, anul trecut, la festivalul Untold.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri