Klaus Iohannis a solicitat o videoconferință pentru a discuta despre problemele de la Suceava

Data publicării:
iohannis videoconferinta
Foto: Administratia Prezidentiala

Președintele Klaus Iohannis a solicitat o videoconferință cu prim-ministrul Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și reprezentanți ai instituțiilor locale cu privire la situația epidemiologică de la Suceava, informează Administrația Prezidențială. În această diminineață, ministrul Sănătății s-a deplasat la Suceava unde, la spitatul Județean, în continuare situația este departe de fi rezolvată.

„La solicitarea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, joi, 2 aprilie a.c., ora 16:00, va avea loc o videoconferință cu Prim-ministrul României, Ludovic Orban, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, și reprezentanți ai instituțiilor locale cu privire la situația epidemiologică de la Suceava”, se arată într-un comunicat al Administratiei Prezidențiale.

Noua conducere a Spitalului Județean Suceava și-a dat demisia miercuri seară. Este vorba despre managerul spitalului, Florin Filip, și despre directorul medical, Doina Ganea Motan. 

Spitalul Județean Suceava rămâne fără conducere, directorul de îngrijiri medicale, Mihaela Hreceniuc aflându-se în izolare la domiciliu. 200 de cadre medicale de la Suceava sunt infectate cu noul coronavirus. 

Medici din cadrul spitalului județean l-au contactat pe prefectul județului Alexandru Moldovan pentru a-i aduce la cunoștință faptul că Spitalul Județean Suceava a rămas fără conducere și l-au rugat să facă demersurile necesare pentru ca unitatea spitalicească să iasă din această situație.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a mers joi dimineață la Suceava.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri