L. Dragnea: Iau în calcul o plângere penală contra lui Gabriel Liiceanu

Data publicării:
gabriel liiceanu fb

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu este „reclamagiu de profesie”, dar ia calcul să depună, în câteva zile, o plângere penală împotriva lui Gabriel Liiceanu.

gabriel liiceanu fb

Întrebat în cât timp va depune plângerea penală, preşedintele Camerei Deputaţilor a spus că "în câteva zile".

"Eu am foarte mari rezerve să fac plângeri mari penale. Eu nu sunt reclamagiu de profesie, de asta spun: mă gândesc foarte serios. Poate omul a citit un text livrat de cineva", a precizat Liviu Dragnea la un post de televiziune, citat de News.ro.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, i-a trimis, miercuri, o scrisoare preşedintelui Comisiei LIBE din Parlamentul European, Claude Moraes, în care l-a informat că o afirmaţie a lui Gabriel Liiceanu din cadrul dezbaterii pe care a organizat-o este „falsă în totalitate” şi nu reflectă „în niciun fel” realitatea din România.

Filosoful Gabriel Liiceanu a declarat, miercuri, în cadrul dezbaterii din Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne (LIBE) a Parlamentului European că guvernarea actuală a început cu un ”atac penal” la adresa Justiţiei din România şi a spus că "ţinta numărul unu" sunt Parchetul General şi DNA.

”Iată declaraţia explicită a şefului PSD rotită la un post de televiziune săptămâna trecută: «Trebuie să ne concentrăm pe demiterea procurorului şef al DNA, pe demiterea doamnei Kovesi»”, a afirmat între altele Liiceanu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri