Video La Calafat, gard ca la Paris. După actualul primar, și-a pus o dorință și fostul edil: Să nu i se îndeplinească cea a succesorului său

Data actualizării: Data publicării:
lacate prinse de gardul dorintelor de la calafat
Primarul a inaugurat un gard metalic pe malul Dunării, pe care l-a denumit sugestiv: Gardul Dorințelor. Ca la Paris, spune edilul. Foto: Captură TV Digi24

Situație hilară la Calafat. Primarul a inaugurat un gard metalic pe malul Dunării, pe care l-a denumit sugestiv: Gardul Dorințelor. Ca la Paris, spune edilul, care a pus, de altfel, și primul lacăt, însoțit de o dorință. Numai că și fostul primar și-a pus una - să nu se îndeplinească cea a actualului edil.

Elena Alexandru, jurnalist Digi24: Imediat după ce a fost inaugurat acest gard, primul lacăt a fost pus aici chiar de primarul din Calafat.

Primarul, după ce își pune dorința și aruncă cheia în Dunăre: Doamne ajută!

Dorel Mitulețu, primarul Calafatului: Trebuie să facem și noi să promovăm Calafatul într-o formă sau alta. Avem Fântâna Baba Lupa, avem Dunărea, avem zona debarcaderului, zonele de promenadă ale Calafatului, care trebuiesc promovate.
Reporter: Am văzut că v-ați pus și dumneavoastră o dorință.
Dorel Mitulețu: Da, dar eu nu-mi pun dorințe în contradictoriu cu alte persoane.

Numai că ideea edilului a fost ironizată de fostul primar, care a mers și el acolo să pună un lacăt și implicit și o dorință.

Ciobanu Lucian, fost primar: Dorința mea este ca să nu se îndeplinească dorința domnului primar. Acum pun lacătul, leg lacătul de lacătul domnului primar și voi arunca cheile în Dunăre.

Și locuitorii din Calafat se amuză de Gardul Dorințelor.

Bărbat: Nu, că e frumos. Cred că de-ăla a făcut, cu lacăte, că am văzut lacăte acolo, dar nu știu.
Reporter: Se pune o dorință. Se îndeplinește?
Bărbat: Cred că da. (râde)
Reporter: Arată ca la Paris, Gardul Dorințelor?
Bărbat: Arată, da, arată. (râde)

Bărbat: Aoleu, da... Da, da, da, e frumos.
Reporter: Ca la Paris?
Bărbat: Ei, ca la Paris, nu știu dacă e ca la Paris.
Reporter: Ca la Calafat
Bărbat: Ca la Calafat.

Edilul din Calafat spune că nu a plătit nimic din bugetul local pentru acest gard, întrucât a fost făcut din materiale reciclate.

Reporter: Elena Alexandru / Operator: Adrian Niță

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri