Liviu Avram: Dăncilă a ratat și întâlnirea cu ministrul german al Afacerilor Externe

Data publicării:
avram dancila

Jurnalistul Liviu Avram scrie că premierul Viorica Dăncilă nu a ratat doar întâlnirea cu președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, care trebuia să aibă loc luni seara, ci și o întâlnire cu ministrul german al Afacerilor Externe, Heiko Mass. 

Citește și: Băsescu: Jean Claude Juncker nu mai are pic de respect pentru premierul României

Liviu Avram susține că întrevederea dintre Dăncilă și Mass ar fi trebui să aibă loc la Palatul Victoria, însă premierul a anulat întâlnirea cu puțin timp înainte. 

„Înțeleg că Viorica Dăncilă dă vina pe SPP pentru ratarea întâlnirii cu Juncker pe aeroport. Posibil...

Păi poate explică atunci de ce a ratat, tot în seara asta, și întâlnirea programată la Palatul Victoria cu ministrul german al Afacerilor Externe, Heiko Maas.

Am luat masa în seara asta cu niște ziariști germani veniți la Summit cu ministrul lor de Externe și de la ei am aflat că Viorica ar fi contramandat întâlnirea cu Maas. Le-a picat fața când au aflat și de pățania cu Juncker, de care încă nu aflaseră. Două asemenea rateuri într-o singură zi e mult chiar și pentru noi, darămite pentru ziariștii germani”, scrie Liviu Avram.

Premierul Viorica Dăncilă, care ar fi trebuit să-l întâmpine pe preşedintele Comisiei, Europene susţine că aeronava acestuia a aterizat mai devreme decât ora anunţată şi dă vina pe SPP că întâlnirea n-a mai avut loc

Citește și: Dăncilă și Juncker au stabilit o nouă întâlnire. Când ar urma să aibă loc

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri