Localnicii din Săcele și-au însușit părţi din caroseria maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu și obiecte personale ale designerului

Data publicării:
Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit a fost „prădat” de localnici, în a doua zi de Paște
Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit a fost „prădat” de localnici, în a doua zi de Paște

Locul accidentului tragic în care creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit a atras curiozitatea localnicilor din Săcele, în județul Constanța, care au venit să vadă caroseria distrusă a mașinii și să își însușească și câteva obiecte personale ale designerului sau măcar câteva rămășițe din autoturism. Fără să le pese că se aflau la locul unei tragedii, în a doua zi de Paște, oamenii au plecat cu sticle de suc, faruri, halogene sau părți din caroseria mașinii.

accident razvan ciobanu
Locul accidentului în care Răzvan Ciobanu a murit a fost „prădat” de localnici, în a doua zi de Paște

Imaginile surprinse de jurnaliști arată momentele în care câţiva localnici iau mai multe obiecte personale ale designerului, dar şi părţi din caroseria maşinii. Un bărbat este filmat în timp ce bea dintr-o sticlă de suc care a căzut din maşină, iar alţii au plecat acasă cu obiecte din caroseria maşinii, care rămăseseră intacte: faruri, halogene şi alte părţi de caroserie, scrie Observator.tv

Marți se aşteaptă primele răspunsuri la tragedia în care creatorul de modă Răzvan Ciobanu şi-a pierdut viaţa. La Constanţa au ajuns azi la primele ore ale dimineţii şi rudele lui Răzvan Ciobanu.

Trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu a fost adus la Constanța, în vederea efectuării necropsiei. În urma autopsiei, legiștii vor stabili cu exactitate cauza morții lui Răzvan Ciobanu, dar și dacă acesta a consumat alcool sau alte substanțe interzise.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţă, într-un accident rutier produs aproape de staţiunea Năvodari. Se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă, în momentul în care autoturismul de teren a ieşit de pe şosea şi a lovit mai mulţi copaci. Experții au analizat accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu, iar concluzia e că deşi maşina în care se afla designerul vestimentar e una sigură, viteza şi neglijenţa s-au dovedit fatale.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri