Ludovic Orban, despre scandalul făcut de Diana Șoșoacă în Parlament: Un personaj sinistru care nu înțelege unde se află

Data publicării:
diana sosoaca in plenul parlamentului tine in mana un sac de plastic pentru cadavre si tipa
Diana Șoșoacă a făcut circ în plenul parlamentului, cu un sac pentru cadavre. Foto: George Călin/INQUAM PHOTOS

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, că Regulamentul legislativului ar putea fi modificat pentru a nu se mai permite comportamente care „contravin bunului simţ”. Președintele PNL a refuzat să comenteze declarațiile premierului Florin Cîțu, care a spus la Digi24 că a fost dezamăgit de Ludovic Orban pe motiv că nu ar fi avut nicio reacție atunci când senatoarea Șoșoacă a cerut „două-trei minute” pentru a scăpa de premier.

„Refuz să mai dialoghez, să mai comentez declaraţiile colegului meu Florin Cîţu. Ştiţi ce i s-a întâmplat acolo. Am apelat la chestori şi ştiţi ce a păţit un chestor. (...) Aştept sesizări din partea celor care au fost pur şi simplu agresaţi de nici nu pot să-i spun această doamnă senator, acest personaj sinistru, care nu înţelege unde se află. În măsura în care vor exista sesizări în acest sens, Parlamentul va lua decizii”, a spus Orban, potrivit Agerpres.

El a arătat că modificarea Regulamentului s-ar putea realiza în sesiunea legislativă următoare.

„Modificăm Regulamentul, dacă este necesar, pentru a putea să nu mai permitem astfel de comportamente care contravin total bunului simţ, civilizaţiei şi mai ales la ceea ce reprezintă Parlamentul. (...) Se termină sesiunea parlamentară, vine vacanţa parlamentară, din toamnă vom aborda acest subiect”, a afirmat Orban.

Senatorul neafiliat Diana Şoşoacă a venit marţi, în plenul reunit al Parlamentului, cu un sac negru de plastic pe care l-a pus în faţa premierului Florin Cîţu în timpul dezbaterilor de la moţiunea de cenzură. Diana Şoşoacă a afirmat că unul dintre chestorii de la Parlament a oprit-o să îşi ia sacul din plen, iar ea i-a pus mâna pe mască acestuia pentru a i se vedea faţa. Chestorul Senatului Sergiu Vlad (USR) a anunţat că intenţionează să depună plângere penală împotriva senatoarei Diana Şoşoacă pentru că l-a agresat fizic.

Citește și Senator USR, agresat fizic de Șoșoacă. „M-a prins de față. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri