Mafia pătrunjelului, destructurată. Poliția Sectorului 6 a descins asupra bătrânicilor care vând ceapă, mușețel și bujori la colț de stradă

Data actualizării: Data publicării:
politia

Primăria Sectorului 6 a publicat mai multe imagini pe Facebook de la acțiunile întreprinse de polițiști pentru „combaterea comerțului stradal neautorizat”, însă reacțiile cetățenilor nu au fost nici pe departe cele așteptate de autoritățile care au luat cu asalt vânzătorii de pătrunjel, ceapă verde și...bujori. 

politia 2
politia 2

Citește și ”Planul secret al lui Dragnea. De ce este convins că va fi susținut de Statele Unite”

De această dată, polițiștii și-au îndreptat atenția spre o bătrână care vindea praz și flori, dar și spre vânzătorii de pătrunjel sau mușețel.

„În fiecare zi Poliţia Locală Sector 6 combate comerțul stradal neautorizat. Prin cumpărarea de alimente de la comercianți stradali vă veți expune sănătatea unui risc major și veți încuraja perpetuarea unor practici ilegale. Vă prezentăm poze de la acțiunile de astăzi”, a scris Primăria Sectorului 6 pe pagina oficială de Facebook.

„Oricine cumpără alimente perisabile din alte locuri decât cele stabilite de autoritatea locală Sector 6 trebuie să fie conştient că îşi expune sănătatea unui risc major, dar şi că perpetuează practici ilegale”, mai afirmă Primăria.

Însă imaginile au stârnit furia utilizatorilor, care au ironizat demersul polițiștilor. „Da? O legătură de pătrunjel cumpărată de la o mamaie din colțul străzii te poate ucide! Pe loc!”, „Câtă mândrie pe capul vostru! Ați amendat oamenii amărâți că vând ceapă pe stradă. Meritați un premiu, zic să luați și de la anti-drog oameni, că e mai periculoasă ceapa verde”, „Ca locuitor al Sectorului 6, mă simt mult mai în siguranță după această importantă captură de ceapă verde și flori”, „Wow, ăștia au dat amendă unor bătrânici care vând pătrunjel și acum vor să fie felicitați. Au distrus mafia pătrunjelului și a mărarului”, „Nu știu despre voi, dar eu mă simt mult mai sigur. Încă o acțiune de succes de protejare a publicului”, „S-au arestat corcodușele. Dezechibrele economice au fost corectate, sănătatea e în siguranță. Cetățeni, bucurați-vă. Cu bujorii la dubă”, „Poliția locală a lu' sectoru' 6 a destructurat o rețea de traficanți de usturoi și bujori! Bravo! Așa trebuie să actionați! Să ne faceți mândri de această instituție a statului local!” - sunt doar câteva dintre comentariile utilizatorilor. 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri