Sari la conținut

Magda Vasiliu a vorbit cu Bodog: L-am întrebat ce şansă ar fi avut un copil a cărui mamă nu apărea la TV

Cazul prezentatoarei Magda Vasiliu, al cărei băiețel a fost diagnosticat cu cancer și este tratat în Italia, a ajuns și la urechile premierului Mihai Tudose și ale Ministrului Sănătății, Florian Bodog. Magda a povestit pe pagina sa de Facebook că a primit un telefon din partea lui Bodog, care s-a oferit să o ajute. 

Prezentatoarea spune însă că singurul lucru de care are nevoie din partea statului român este o lege clară și o birocrație simplificată, care să nu îi îngrădească posibilitatea de a fi lângă copilul ei când are mai mare nevoie. De asemenea, Magda Vasiliu spune că l-a întrebat pe ministrul Bodog și ce șanse ar fi avut un copil a cărui mamă nu apărea la TV. 

Redăm integral mesajul postat de Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook:

„Le mulţumesc tuturor celor care s-au gândit la mine, dar nu pot să mă abţin în a spune răspicat că nu am nevoie nici de compasiune, nici de milă şi nici de bani. Aşa cum am spus şi ieri, am nevoie de o lege bună, simplă, făcută pentru cetăţean. Azi am avut o discuţie telefonică cu dl. ministru Florian Bodog, aşa cum de altfel a declarat şi dansul în şedinţa de guvern.

Omul Florian Bodog m-a ascultat, m-a întrebat ce probleme am şi-mi place să cred că a înţeles mesajul meu. Aştept cu nerăbdare răspunsurile ministrului Florian Bodog. Pentru că aşa cum i-am spus şi dansului, eu sunt norocoasă în comparaţie cu alte mame. Aşa e în România... Apari la TV, ai relaţii, ştii oameni...Atunci se rezolvă. L-am întrebat pe dl. ministru ce şansă ar fi avut un copil ca Vlad dacă mama lui era o femeie care nu apărea la TV şi trăia, să zicem, în Giurgiu, fără bani, relaţii şi expunere publică...Răspunsul dlui ministru a fost extrem de sincer şi confirmă ceea ce ştim cu toţii...Nu prea sunt şanse...

Colegilor din presă care au dorit să trateze pe larg situaţia gravă în care mă aflu, le mulţumesc! Dar scopul meu nu e să apar la TV... Aşa că îi rog pe toţi să urmărească activitatea de la Sănătate în cele 2 săptămâni date de premier pentru micşorarea birocraţiei. Ce am scris ieri nu e despre mine. E despre alţii că mine pe care nu-i vede şi nu-i cunoaşte nimeni... Ştiţi câţi sunt doar aici, în Roma? Nu ştiţi...nici eu n-am ştiut...Dar acum am aflat. Există suferinţe inimaginabile pe care nu le ştie nimeni. Iar sistemul trebuie să rezolve destine, nu să le frângă definitiv.”

Pe aceeași temă