Mai multe drumuri din șase județe sunt închise din cauza zăpezii

Data publicării:
masini
Mai multe drumuri sunt închise din cauza zăpezii. Foto: CNAIR/Facebook

Traficul rutier este blocat, luni, pe un drum naţional din judeţul Galaţi şi pe alte 12 drumuri judeţene din Buzău, Bacău, Brăila, Galaţi, Dâmboviţa şi Vrancea, unde se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant, urmând a fi redate circulaţiei în momentul în care traficul rutier se va putea desfăşura în siguranţă.

„În ultimele 24 de ore, peste 11.000 de angajaţi ai Ministerului Afacerilor Interne, împreună cu peste 6.000 de mijloace de intervenţie, au continuat gestionarea situaţiilor de urgenţă produse de fenomenele meteorologice periculoase”, informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne transmis, luni, potrivit Agerpres.

Din cauza zăpezii, traficul rutier este restricţionat pentru autovehiculele cu masa maximă autorizată de peste 7,5 tone pe trei drumuri naţionale din judeţul Galaţi.

Se înregistrează întreruperi ale alimentării cu energie electrică în 14 localităţi din judeţele Buzău, Dâmboviţa, Prahova şi Vrancea, fiind afectaţi 527 de consumatori.

Efectivele MAI au intervenit, în ultimele 24 de ore, pentru gestionarea a 3.404 evenimente, 2.126 dintre acestea fiind circumscrise menţinerii ordinii publice, iar 1.278 situaţiilor de urgenţă.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri