Mai mulţi bărbaţi au băgat în gura unui câine o petardă, care apoi a explodat. Consilier general: Ei sunt viitorii criminali în serie

Data actualizării: Data publicării:
caine maltratat

Caz şocant în Satu-Mare. Mai mulţi bărbaţi i-au băgat o petardă în gură unui câine, petarda a explodat, iar animalul a fost grav rănit.

Câinele a fost dus la veterinar, iar acum este în stare gravă.

Câinele nu avea proprietar, dar era hrănit de localnici.

Asociaţia care l-a preluat oferă recompensă celor care pot da detalii despre indivizii care au făcut rău câinelui.

Potrivit legii, o asemenea faptă se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la un an sau cu amendă. Studiile internaţionale arată că aproape toţi criminalii în serie, cât şi autorii celor mai cumplite masacre din istoria Americii, sunt cunoscuţi pentru antecedentele lor în chinuirea animalelor, înainte să facă primele victime umane. Unul din doi criminali în serie a început prin a tortura animale, spun statisticile de peste ocean.

„Aceste javre sunt viitorii criminali ai României, asta trebuie să înţeleagă şi societatea.

FBI are o listă cu toţi cei care comit astfel de crime contra animalelor, au văzut relaţia directă dintre autorii acestor acte de cruzime asupra animalelor şi cei care comit crime”, a declarat la Digi24 Tudor Ionescu, consilier general la Primăria Bucureşti.

Citiți și:  Căţelul cu petarda în gură a fost maltratat pe o stradă circulată. Asociaţia care îl îngrijeşte: "Nimeni nu a văzut, nu a auzit nimic"

Redactare G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri