Mama tânărului care a ucis doi protestatari în Kenosha, aplaudată la o adunare republicană „pentru curajul fiului său”

Data publicării:
rittenhouse-cu-banda-pe ochi
Kyle Rittenhouse, adolescentul acuzat că a omorâr în timpul protestelor din Kenosha, a ieșit din închisoare. Sursa foto: Heavy.com

Wendy Rittenhouse, mama lui  Kyle Rittenhouse, tânărul de 17 ani care a împușcat și a ucis doi protestatari în Kenosha, în luna august, a fost invitată la o adunare a femeilor republicane, unde a fost aplaudată „în picioare” pentru „curajul fiului său”, scrie Business Insider.

Rittenhouse a fost invitată de comentatorul conservator Michelle Malkin, care a vorbit la eveniment despre „siguranță și autoapărare”.

Wendy Rittenhouse, mama lui Kyle Rittenhouse, tânărul de 17 ani acuzat că a ucis două persoane într-un protest din august în Kenosha, Wisconsin, ar fi fost „aplaudată în picioare”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Kyle Rittenhouse, adolescentul de 17 ani acuzat de omor cu intenție în timpul protestelor violente din orașul Kenosha, statul Wisconsin, este un tânăr care obișnuia să pozeze pe rețelele de socializare îmbrăcat militar sau purtând arme. El făcuse parte dintr-un program dedicat tinerilor interesați de forțele de ordine, iar conturile sale pe rețelele sociale arată interesul său către această latură.

Tânărul se poza înarmat, afișând mesaje în sprijinul poliției (Blue Lives Matter).

Citește și Momentul împușcăturilor a fost filmat

 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri