Video Marcel Vela, apel de 1 Mai: Haideți să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puțin

Data actualizării: Data publicării:
marcel-vela-gov
Foto: gov.ro

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a făcut un apel către români, rugându-i să aibă "un comportament corect de 1 Mai pentru ca apoi să avem o perspectivă mai optimistă". Șeful MAI a mai adăugat că "toți ne-am făcut planuri de 1 Mai, ne vedeam lângă cei dragi, dar nu așa".

"Dragii mei, astăzi este 1 Mai. Avem o zi superbă cu mult soare, deși se anunțau ploi și vijelii. Urmărind jurnalul de știri din această dimineață am văzut în Vama Veche un răsărit superb, dar era un răsărit singur. M-a impresionat un DJ care prin muzica lui făcea să răsune plaja printre pescăruși și valuri, spunând câteva cuvinte deosebite: "Acum este așa, dar avem tot timpul din lume ca apoi să ne bucurăm de fiecare răsărit".

Cu toții ne-am făcut planuri de 1 Mai. Ne vedeam lângă cei dragi, la munte, la mare, la distracții, la grătare. Oricum, dar nu așa. Ca întotdeauna, viața ne-a oferit imprevizibilul și ne-a adus aici în mijlocul unei pandemii globale.

Aș dori să să-i salut pe colegilor mei din Ministerul Afacerilor Interne care sărbătoresc 1 Mai prin muncă. Încă de la prima oră sunt la datorie și verifică dacă sunt respectate regulile care sunt menite să ne protejeze. Așa cum am mai spus am suplimentat efectivele din teren pentru a preveni posibile riscuri pentru că vreau să fim cu toții bine. Vreau să știu că vom fi cu toții bine. Vreau să știu că vom fi sănătoși, departe de acest virus invizibil și agresiv.

Am spus că vin doar cu o rugăminte, dar de fapt mai am încă una și promit că este ultima pentru ziua de astăzi. Haideți să avem un comportament corect. Trebuie să mai rezistăm puțin pentru ca apoi să avem o perspectivă optimistă.

Aș vrea să le mulțumesc și reporterilor care prin live-urile lor au făcut astăzi un lucru extraordinar: ne-au adus mai aproape marea", a declarat Marcel Vela, într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri