Mărturie cutremurătoare de la Revoluție: Au venit securiștii, au executat răniții, au incinerat cadavrele și le-au aruncat în canal

Data actualizării: Data publicării:
Mariana Farcau
Foto: captura Facebook/Epoch Times Romania

La 29 de ani de la izbucnirea Revoluţiei în Bucureşti, Piaţa Universităţii s-a umplut, din nou, de miros de brad şi lumânare arsă. De la coroanele aduse de români întru comemorarea eroilor lui decembrie 89, de la lumânările aprinse pentru sufletele lor. S-a umplut de durerea celor veniţi să-şi plângă rudele şi prietenii ucişi pentru că au îndrăznit să iasă în stradă şi să ceară libertate, ieşirea României din dictatură, din comunism.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Printre cei veniţi la Troiţa din Piaţa Universităţii s-a aflat şi doamna Mariana Farcău. Venită tocmai de la Timişoara, doamna Mariana a povestit cum a scăpat, ca printr-o minune, să fie împuşcată şi aruncată în crematoriu, să ardă aşa cum au ars zeci de martiri timişoreni.

„În curând şi noi vom pleca dintre voi. Şi voi să rămâneţi în urmă să spuneţi copiilor şi nepoţilor noştri istoria adevărată” îi roagă pe români Mariana Farcău, supravieţuitoare a masacrului de la Timişoara.
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri