Măsuri draconice de siguranță la mitingul diasporei. Cai, câini și „țestoase”, azi, în Piața Victoriei

Data publicării:
Miting diaspora
Foto: Agerpres

Jandarmeria Capitalei a luat măsuri draconice în așteptarea mitingului de azi, din Piața Victoriei. Forțele de ordine din București vor fi suplimentate cu trupe din Craiova și Prahova.

Miting diaspora
Foto: Agerpres

www.digi24.ro vă ține azi la curent cu toate evenimentele legate de protest, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Digi24, unde puteți vedea transmisiuni LIVE din Piața Victoriei pe tot parcursul zilei.

În stradă vor fi polițiști călare, câini și trupe antitero, denumite „țestoase” din cauza echipamentului specific.

Purtătorii de cuvânt ai Jandarmeriei au făcut apel la calm și le-au transmis oamenilor care vor protesta că ei sunt cei care vor decide dacă și când va fi blocat traficul.

Jandarmeria le-a transmis celor care participă la mitingul de astăzi să protesteze paşnic şi a anunţat că nu vor fi tolerate actele de violenţă. Legea privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice prevede amenzi cuprinse între 500 şi 5.000 de lei pentru mai multe abateri. Aici găsiți mai multe detalii despre faptele pedepsite prin lege

News.ro scrie și că poliţia Capitalei anunţă vineri dimineaţă că a cerut IGPR efectuarea unui control pirotehnic preventiv al maşinilor parcate în zona Piaţa Victoriei de către participanţii la mitingului diasporei, programat pentru ora 17.00. Mai multe detalii aici

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri