Mercedes de 28.000 de euro, confiscat la vama Giurgiu. Ce au observat polițiștii când au verificat mașina românului de 24 de ani

Data publicării:
Mercedes
FOTO: politiadefrontiera.ro

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu - P.T.F. Giurgiu au depistat un autoturism marca Mercedes Benz căutat pentru confiscare de autorităţile italiene, se arată pe site-ul politiadefrontiera.ro.

Mercedes
FOTO: politiadefrontiera.ro

În data de 11.04.2018, în jurul orei 16.00,  la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român R.G.V., în vârstă de 24 ani, domiciliat în judeţul Brașov, la volanul unui autoturism marca Mercedes Benz, înmatriculat în Italia, an de fabricaţie 2015.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile italiene la data de 07.04.2018.

Faţă de cele constatate, cetăţeanul român a declarat că a cumpărat autoturismul de la cetățean italian, fără a şti că acesta se află în atenția autorităților.

Poliţiştii de frontieră au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de "tăinuire", faptă prevăzută şi pedepsită de art. 270, alin.1, C.P., iar autovehiculul în valoare de aproximativ 130.480 lei (28.000 de euro) a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Giurgiu până la finalizarea cercetărilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri