Noul pariu făcut de Liviu Dragnea cu Bogdan Lungu. Ce trebuie să facă taximetristul dacă pierde din nou

Data actualizării: Data publicării:
Untitled2

Bărbatul care a pierdut pariul în fața liderului PSD Liviu Dragnea s-a prezentat la sediul partidului din Kiseleff pentru a-și onora promisiunea. Acesta i-a dus o navetă de bere lui Dragnea, dar a făcut și o declarație care nu-i va plăcea foarte mult liderului social-democrat.

„Micii îmi plac, mănânc, dar nu vreau de la dumnealui. Sub nicio formă, nu sunt un susținător al lui Liviu Dragnea”, a spus bărbatul. De altfel, el a și refuzat farfuria cu mici oferită de Liviu Dragnea.

Citește și ”Planul secret al lui Dragnea. De ce este convins că va fi susținut de Statele Unite”

Acesta a spus că trebuia sa plece în vacanță, dar și-a amânat zborul pentru a onora pariul. Întrebat de presă dacă vrea ca Liviu Dragnea să-i acopere costurile schimbării biletului, acesta a spus că nu.

Bogdan Lungu l-a provocat pe Liviu Dragnea la un nou pariu: că PSD nu va inaugura mai mult de 150 de km de autostradă până în 2020. Tot pe o navetă de bere. Dragnea a pariat și el, tot pe o navetă de bere, că vor fi mai mult de 150 de kilometri.

„Și atunci mâncați și mici?”, a întrebat Liviu Dragnea. Răspunsul lui Bogdan Lungu: „Da”.

Liviu Dragnea i-a mai spus taximetristului Bogdan Lungu că îl  ceartă așa cum face și președintele Klaus Iohannis.

Curtea sediului PSD a fost închisă, pentru că liderul partidului nu și-a dorit ca acest eveniment să fie unul public. Mai ales că pe Facebook își anunțaseră prezența mii de oameni.

Mai mulți jurnaliști sunt prezenți la sediul PSD. Dragnea le-a oferit lor mici. 

În urmă cu o săptămână, liderul PSD a fost provocat de un internaut să demonstreze că el îşi scrie postările de pe Facebook, miza fiind o navetă cu bere. Astfel, Liviu Dragnea a postat un selfie cu el la volanul maşinii, întrebând „cum rămâne cu naveta cu bere” promisă şi spunând că îl aşteaptă pe internaut luni la sediul PSD din Kiseleff cu mici, urmând ca internautul să aducă berea.

La scurt timp după aceasta, pe Facebook a fost creat un eveniment intitulat “Grătar la Dragnea”, iar aproape 10.000 de persoane s-au arătat interesate sau au anunţat că participă la acţiune.

Citește și ”Planul secret al lui Dragnea. De ce este convins că va fi susținut de Statele Unite”

„Grătar. Dragnea dă micii. A zis să ne ţinem de cuvânt şi să mergem. Locaţia: Sediul PSD de pe Kiseleff. Ora: 17:00. Ziua: Luni 7 Mai”, se arată în anunţul evenimentului.

Ulterior, Bogdan Lungu, cel care l-a provocat pe Dragnea, a scris în comentariile de la postarea liderului social-democraţilor: „Sunt din Galaţi. Luni vin cu naveta cu bere. Să văd dacă am cui să dau pariul pierdut. Râdeţi, glumiţi... dar eu chiar mă duc la ora şi locul stabilit. Să vedem...”.

Bogdan Lungu a participat alături de familia sa la protestele antiguvernamentale. De altfel, la un comentariu făcut duminică pe pagina sa Facebook, când era avertizat că Dragnea l-ar putea convinge să intre în PSD, el a afirmat: „Dacă am să trec într-o barcă, sub nicio formă nu va fi PSD”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri