Mesajul Larisei Iordache, după ce s-a retras din finala olimpică: „Durerea de la gleznă este peste limita mea de suportabilitate ca om”

Data publicării:
larisa iordache plange
Larisa Iordache s-a retras din finala olimpică de la bârnă. Foto: Facebook/Larisa Iordache

Gimnasta Larisa Iordache a transmis primul mesaj, după ce s-a retras din finala olimpică la bârnă, care se dispută astăzi, din cauza problemelor de la gleznă. „Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică”, a scris sportiva, într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci. Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit... durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”, a scris Larisa Iordache.

„Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea... Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc! Este greu, greu... pentru că de data asta chiar am crezut ca o să fie bine totul. Însa drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic”, a mai scris sportiva.

Larisa Iordache le-a mulțumit antrenorilor pentru efort și tuturor celor care au încurajat-o.

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a anunțat marți dimineață că gimnasta se va retrage din finala olimpică din cauza problemelor la gleznă.

„Fără Larisa Iordache în finală olimpică! Problemele de la gleznă o împiedică pe Larisa să concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook a COSR.

Larisa Iordache se calificase în finala de la bârnă din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo cu a patra notă, 14,133, după un exercițiu bine executat, dar cu probleme la aterizare, din cauza durerilor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri