Mesajul Alianței Medicilor pentru cei doi neurochirurgi de la Colentina: Respect, băieți!

Data actualizării: Data publicării:
bogdan tanase, presedintele aliantei medicilor

Medicul Bogdan Tănăse, președintele Alianței Medicilor din România, i-a felicitat pe Ionuț Gobej și Dorin Bica, cei doi neurochirurgi demisionari de la spitalul Colentina, pentru faptul că nu au închis ochii la neregulile din sistemul de sănătate și nu au vrut să facă niciun compromis față de siguranța pacienților.

Citește și:

„Felicitări neurochirurgilor de la Colentina, care au dovedit că nu acceptă compromisul așa cum noi, cei mai mulți din sănătate (și aici mă includ) îl acceptăm. Dacă am fi mai mulți ca ei am putea schimba ceva, trebuie doar să avem puțin curaj. Respect, băieți! Se vede că ați respirat aerul libertății!”, a transmis Bogdan Tănase, președintele Alianței Medicilor din România, într-un mesaj pe pagina de Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bogdan Tănase este unul dintre medicii care au susținut inițiativa fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu pentru depolitizarea conducerii spitalelor din România, care a fost respinsă ulterior în Parlament.

Tănase argumenta la acea vreme că selecția managerilor ar trebui făcută din rândul profesioniștilor cu experiență și abilități de conducere dovedite, eliminându-se astfel numirile cu caracter politic în funcțiile de conducere din spitale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri