Mesajul Vioricăi Dăncilă după atacul din Afganistan în care au fost răniţi şi opt militari români

Data publicării:
viorica dancila aprilie_govro
Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj după atacul din Afganistan în care au fost răniţi şi opt militari români, urându-le însănătoşire grabnică lor şi putere familiilor acestora. Dăncilă a afirmat că o întristează vestea atentatelor din Afganistan şi că se gândeşte la cei care au avut de suferit în urma acestor evenimente.

viorica dancila aprilie_govro
Foto: gov.ro

„M-a întristat profund vestea atentatelor din Afganistan, în urma cărora şi-au pierdut viaţa civili, inclusiv copii, iar opt militari români au fost răniţi. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei care au avut de suferit de pe urma acestor evenimente tragice. Ministrul Apărării mi-a transmis că este în legătură permanentă cu echipa de comandă, iar medicii le acordă răniţilor ajutorul de specialitate. Le doresc însănătoşire grabnică militarilor noştri şi  multă putere familiilor lor pentru a trece cu bine peste aceste momente dificile”, a transmis Viorica Dăncilă, potrivit News.ro.

Opt militari români din Batalionul 30 Protecţia Forţei "Vulturii Carpaţilor" din Câmpulung Muscel au fost răniţi luni în urma unui atentat cu autovehicul capcană în Afganistan. Ministrul Apărării Mihai Fifor afirmă că cei opt militari sunt în afara pericolului şi că medicii le acordă ajutor de specialitate, leziunile nepunându-le viata in pericol.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri