Migranți găsiți de poliția germană în TIR-ul șefului CJ Caraș-Severin. Dunca: Nu erau urme de efracție, cine i-a urcat știa ce face

Data publicării:
Președintele CJ Caraș Severin, Romeo Dunca.
Președintele CJ Caraș Severin, Romeo Dunca. Foto: Facebook

Imagini cu unul dintre tirurile firmei de transport a președintelui CJ Caraș Severin, Romeo Dunca, în care poliția germană a descoperit mai mulți migranți, au apărut recent în spațiul public. Dunca a explicat pentru exressdebanat.ro că migranții reușesc să urce în camioane în tip ce acestea stau în vamă, tăind prelatele.

Dunca spune că el, nici șoferul nu sunt implicați în astfel de activități și că cel care a anunțat poliția a fost chiar șoferul camionului, care a descoperit migranții din remorcă abia în Germania.

Remorca a plecat din curte în data de 23.06, a făcut pauză la Arad - nu a reușit sa treacă vama -, și după a mers până în Germania. Acolo au început să bată în panoul frontal și au scos mâna prin prelată. Nu au mai avut apă! Șoferul a anunțat la firmă și a sunat la Poliție. Remorca nu avea urme de efracție, cine i-a urcat știa ce face. Am mai avut multe cazuri în care s-au urcat pe autostradă în camioane”, a spus Dunca.

El adăugat că fenomenul e în creștere în toată Europa.

Mii de asiatici se ascund pe unde pot. Taie prelatele camioanelor în timp ce acestea stau în vamă. În acest caz a fost o remorcă, care a ajuns în Germania pe tren. Forțează camioanele care trec din Franța în Anglia cu bacul sau prin tunel. Sunt zeci de astfel de situații prezente la mulți transportatori. O parte din pagube sunt suportate de asigurători, o parte nu. Cele de la frontiera cu Anglia, de exemplu, nu”, a spus el.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri