Mihai Mărgineanu: La noi corupția e ca pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul

Data actualizării: Data publicării:
margineanu

Mihai Mărgineanu a fost invitat duminică la „În fața ta”, emisiune realizată de Florin Negruțiu și Claudiu Pândaru, ocazie cu care a vorbit despre subiecte precum alegerile din 26 mai, dar și despre corupția din România. 

Citește și: Ardiles”, pilot comercial. Mihai Mărgineanu: Câștig mai mulți bani decât un comandant de Boeing 747 de la Emirates

-Mergi la vot?

Mihai Mărgineanu: Categoric, de fiecare dată.

-Va merge lumea la vot, acum pe 26?

Mihai Mărgineanu: Nu, cred că nu va merge. Cred că va fi în aceeași proporție ca și până acum.

Mihai Mărgineanu: Cred că pe toți îi interesează problema corupției. Corupția e subiectivă. Mie mi s-a părut că la noi corupția e exact ca și pescuitul sportiv. I-am prins, i-am pupat și le-am dat drumul. Nu s-a întâmplat mare lucru. Noi toți îi știm. Îi putem arăta cu degetul. Și cu toate astea nu s-a făcut nimic. Nu mi se pare frumos pentru un popor să își aresteze șeful statului major pentru o mie de euro. Mi se pare jenant.

Mie nu-mi plac comuniștii, să fie clar pentru toată lumea. Pentru că au făcut niște dezastre în România, pentru câtă lume au omorât, ne-au decapitat toată inteligența, inteligența nației noastre din '48 până în '54. Mă îngrozește că mai există încă oameni care zic că era mai bine pe vremea comunismului. Nu încerc să-i conving, le zic doar și părerea mea în câteva cuvinte. Cine sunt eu să încerc să conving oamenii că nu e bine ceea ce fac? Eu doar pot să le spun părerea mea.

Urmăriți AICI interviul integral.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri