Mihai Șora, ironii pe Facebook în timp ce România aștepta sentința lui Dragnea: „Oamenii cinstiți visează cuvântul executare”

Data actualizării: Data publicării:
20180512195244_IMG_3486-01protest bucuresti 12 mai Inquam Photos Octav Ganea mihai sora
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Filosoful Mihai Șora a publicat un mesaj pe Facebook în timp ce o țară întreagă aștepta cu sufletul la gura sentința în cazul lui Liviu Dragnea. Mesajul a primit aproape 3.000 de like-uri în prima jumătate de oră.

„România: țara în care oamenii cinstiți visează cuvântul „executare“, a scris Mihai Șora pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filosoful Mihai Şora, în vârstă de 101 ani, a fost prezent la protestul de miercuri din Piaţa Victoriei şi povesteşte pe Facebook că a fost bruscat de jandarmi, care i-au adresat „Mişcă-te mai încolo, moşule!”.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare plus interzicerea unor drepturi pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul angajărilor fictive. Deciziile nu sunt definitive și pot fi contestate la completul de 5 judecători.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri