Ministrul Finanţelor anunţă schimbări la ANAF

Data publicării:
masini anaf - foto facebook anaf 06 08 2015 crop

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, anunţă că la ANAF vor avea loc mai multe schimbări, "în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de mediere". Totodată, spune el, ANAF se va schimba anul acesta "ca instituţie, pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii". "(...) cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu, se vor supăra, vor face scandal", adaugă Teodorovici.

"Am spus clar, ca şi politică a ANAF-ului, ne vom concentra, fără să risipim resurse financiare şi umane, şi nu numai pe aceste zone mici unde nu acolo este marea corupţie, asta o dată. Doi la mână, vor fi nişte modificări legate de ANAF în sensul de a aduce la Ministerul de Finanţe anumite activităţi care vor ajuta foarte mult mediul economic, chiar şi această funcţie de mediere. Când o companie are o problemă nu contestă tot la ANAF, e clar că ANAF-ul nu va da un alt punct de vedere decât cel pe care l-a dat iniţial, şi aici Ministerul îşi va asuma să tranşeze într-un fel sau altul această problemă a unui om de afaceri, este o schimbare radicală şi la care s-a ţinut cu ambele mâini, o anumită persoană sau un grup de persoane, pentru că nu vor să dea din mână ce înseamnă putere, asta înseamnă putere pentru sistem", a declarat Teodorovici, miercuri seară, la Antena 3.

Ministrul Finanţelor a spus că ANAF se va schimba anul acesta "ca instituţie, pe zona de informatizare şi schimbare a mentalităţii".

"Aici, repet, cine se va alinia la această schimbare, bine, cine nu, se vor supăra, vor face scandal, mesaje pe internet, pe online", a afirmat el.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri