Mitingul diasporei. Doi protestatari bănuiți că au lovit jandarmi au fost reținuți

Data actualizării: Data publicării:
Un protestatar îl lovește pe un jandarm, luat prin surprindere, la mitingul diasporei din 10 august
Protestul diasporei, organizat în data de 10 august, a fost înăbușit violent de jandarmi

Poliţişti şi procurori din Capitală au făcut, joi, percheziţii la locuinţele a trei persoane într-un dosar privind acte de violenţă fizică şi morală împotriva unor jandarmi care au intervenit la mitingul diasporei din 10 august, din Piaţa Victoriei, scrie news.ro. Doi dintre suspecți au fost reținuți.

Protest miting diaspora
Protestul diasporei, organizat în data de 10 august, a fost înăbușit violent de jandarmi (Foto: captură Facebook)

ACTUALIZARE. Două dintre persoanele audiate astăzi au fost reținute. Ele vor fi duse în Arestul Poliției Capitalei.


Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, procurorii fac cercetări într-o cauză penală cu privire la exercitarea de acte de violenţă fizică şi morală împotriva persoanelor vătămate, care au avut calitatea de organe de Jandarmerie şi au desfăşurat activităţi cu ocazia protestului din Piaţa Victoriei din 10/11 august.

Joi, au fost făcute, în baza autorizaţiilor obţinute de la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, percheziţii la domiciliile a trei persoane, necesare pentru aflarea adevărului în prezenta cauză.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La efectuarea percheziţiilor domiciliare, procurorii au beneficiat de sprijinul poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Investigaţii Criminale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri