Mitraliera şi muniţia furate în luna martie de la o unitate militară din Mamaia au fost găsite

Data actualizării: Data publicării:
mitraliera
FOTO: Profimedia Images

Mitraliera şi muniţia furate în luna martie de la o unitate militară din Mamaia Sat au fost găsite. Arma şi cele 30 de cartuşe sustrase de la un militar aflat în post au fost identificate după aproape patru luni. 

Potrivit reprezentanților MApN, citați de Mediafax, pistolul mitralieră și muniția au fost găsite în data de 5 iulie. Ancheta în acest caz continuă. 

O persoană a reușit să fure o mitralieră și un încărcător cu 30 de cartușe de la o unitate militară din Mamaia în luna martie a acestui an. Incidentul a avut loc la Centrul 110 Comunicații și Informatică din Mamaia Sat. 

Persoana neidentificată, care purta cagulă și avea o armă albă, a intrat prin efracție în perimetrul unității militare, în jurul orei 20.15, și l-a atacat pe militar, potrivit Ministerului Apărării. Militarul a încercat să se lupte cu hoțul, dar acesta i-a furat arma din dotare și de un încărcător cu 30 de cartușe. Bărbatul a reușit să fugă sărind gardul unității militare.

Parchetul Militar Constanța și organele de poliție au deschis o anchetă pentru cercetarea evenimentului. Comandantul Centrului 110 Comunicații și Informatică a numit o comisie administrativă pentru cercetarea împrejurărilor producerii evenimentului, potrivit comunicatului transmis de MApN după incident.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri