Moment fără precedent în direct la TV, cu Dragnea în platou. Mesaj la apărarea „țărișoarei scumpe”, lansat de un pretins preot

Data actualizării: Data publicării:
180515_DRAGNEA_ICCJ_02_INQUAM_Photos_George_Calin
Foto: Inquam Photos/ George Călin

Un moment fără precedent a avut loc ieri seara în direct la TV. Liviu Dragnea a fost prezent în platourile RTV, când, în cea de-a treia oră de emisie, a întrat în direct un pretins preot. Acesta a făcut apel ca românii să nu participe la protestul de azi din Piața Victoriei.

www.digi24.ro vă ține azi la curent cu toate evenimentele legate de protest, atât pe site, cât și pe pagina de Facebook a Digi24, unde puteți vedea transmisiuni LIVE din Piața Victoriei pe tot parcursul zilei.

180515_DRAGNEA_ICCJ_02_INQUAM_Photos_George_Calin
FOTO: Inquam Photos/ George Călin

„Unii rătăciți, plătiți cu bani murdari de afară, vor să dea foc la țărișoara noastră scumpă. Să nu-i lăsați. (…) Lăsați-i acolo și retrageți-vă la casele voastre. (…) Nu fiți părtași la distrugerile lor”, a fost apelul preotului.

CITEȘTE ȘI: De ce le este frică de mitingul diasporei

Reacția lui Liviu Dragnea? „Este emoționant. Majoritatea zdrobitoare a românilor au aceeași atitudine. Din ce în ce mai mulți români vor să susțină stabilitatea, vor să nu mai fie abuzuri. (…) Toate aceste proteste vor să apere statul paralel și așa-zisa luptă anticorupție”, a spus liderul PSD.

Dragnea a vorbit și despre măsurile excepționale de siguranță de azi din Piața Victoriei. Acesta a spus că forțele de ordine sunt pregătite.

„Este un miting politic: Orban a zis că merge, USR merge, Cioloș merge”, a mai spus șeful PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri