Momentul în care Dan Barna este lovit de mașină în timp ce traversează strada pe trotinetă VIDEO

Data actualizării: Data publicării:
dan barna se uita incruntat, cu capul intors
Dan Barna. Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Au apărut primele imagini care au surprins momentul în care liderul USR Dan Barna a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada pe trotinetă. Imaginile au fost înregistrate de o cameră de supraveghere din zonă.

Imaginile surprind parțial intersecția unde a avut loc incidentul în care a fost implicat Dan Barna, însă în înregistrarea obținută de Digi24 se vede că trec patru mașini înainte de cea care l-a lovit pe liderul USR.

Acesta ar putea fi un indiciu că mașinile aveau verde la semafor (Barna susține în postarea lui Facebook că trecerea de pietoni era semaforizată).

De asemenea, din imagini, dar și din comunicatul Poliției Rutiere, reiese că Dan Barna a traversat strada pe trotinetă, lucru interzis de regulamentul rutier.

Vicepreşedintele USR Dan Barna a fost acroşat de o maşină în Capitală, vineri seara, în timp ce traversa strada pe o trotinetă electrică, însă urmările incidentului nu sunt grave.

„Pentru că au apărut mai multe informaţii pe surse: în această după-amiază, am fost implicat într-un incident rutier, am fost acroşat de o maşină pe o trecere de pietoni semaforizată din Capitală. Mulţumesc medicilor de la Spitalul Floreasca pentru grija lor, starea mea de sănătate este bună, urmările nu sunt grave, trebuie doar ceva repaus. Mulţumesc, de asemenea, poliţiştilor de la Brigada Rutieră pentru profesionalism şi promptitudine”, a scris Barna, într-un mesaj pe Facebook.

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere Bucureşti, Dan Barna a refuzat iniţial să fie transportat la spital, însă el s-a prezentat ulterior la Spitalul Floreasca.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri