Moșteanu: Vom cere azi ca moțiunea USR PLUS să meargă la dezbatere și vot cât mai repede

Data actualizării: Data publicării:
barna si dacian ciolos
Vicepremierul Dan Barna și Dacian Cioloș, cei doi copreședinți ai USR PLUS. Foto: INQUAM Photos/George Călin

Liderul deputaților USR PLUS, Ionuț Moșteanu, anunță că USR PLUS va cere azi ca moțiunea sa să meargă la dezbatere și vot cât mai repede. „Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul acesta”, afirmă Moșteanu. 

Din decizia CCR USR PLUS înțelege că moțiunea sa trebuie să își urmeze parcursul parlamentar, a spus la Digi24 Ionuț Moșteanu.

„Vom cere un Birou Permanent astăzi să supunem moțiunea noastră la vot. Legat de moțiunea PSD, vom avea o discuție în Biroul Național la ora 14.00 și vom veni cu o poziție. Din punctul nostru de vedere moțiunea noastră trebuie să meargă înainte. Vom cere să meargă la dezbatere și vot cât mai repede: mâine, joi, luni, vedem când se poate”, a spus liderul deputaților USR PLUS.

Acesta a adăugat că se așteaptă ca PSD să tergiverseze, să spună „stai să vedem, să așteptăm motivarea, pentru că nu lipsa de creativitate îi ține pe loc, ci reaua intenție cu care timp de trei săptămâni l-au protejat pe Florin Cîțu. PSD și PNL au făcut front comun pentru ca moțiunea noastră să nu ajungă la vot”.

„Zilele lui Florin Cîțu sunt numărate în momentul acesta, fie că e vorba de moțiunea noastră, fie că e vorba de moțiunea PSD”, a încheiat Moșteanu.

PSD a depus marți o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cîțu, a anunțat Sorin Grindeanu, prim-vicepreşedintele PSD.

Moțiunea este intitulată „Stop sărăciei, scumpirilor și penalilor. Jos Guvernul Cîțu”.

„Ne așteptăm ca în cel mai scurt timp, așa cum spune Constituția, să fi convocat BPR. Vom propune un program pentru citire și pentru vot astfel încât în cel mai scurt timp acest guvern incompetent să plece acasă”, a spus Grindeanu.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri