Nelu Tătaru, testat negativ după ce șeful Corpului de Control al Ministerului Sănătății a fost confirmat cu coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
nelu-tataru-coronavirus-romania-inquam-ganea (24)
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat la Digi24, că a fost testat negativ pentru coronavirus, după ce un director din Ministerul Sănătății a fost confirmat pozitiv cu noul virus. Testările se vor repeta.

"Este un rezultat  negativ, nu am avut un contact direct. Voi repeta, în general în a patra sau a cincea zi. Neavând contactul bănuiesc că testul va fi negativ. În acest moment nu am motive să stau în izolare", a declarat Nelu Tătaru.

Informația a fost confirmată și de Grupul de Comunicare Strategică. 

"Șeful corpului de control al MS este ]n prezent asimptomatic și se află internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Menționăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru e negativ".

Directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății a fost depistat pozitiv la COVID-19, anunță Ministerul Sănătății. El este internat în Spitalul Clinic Judetean de Urgență Constanța.

În acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți. În cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție.

Editor: I. I. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri