Nicolicea, avertisment pentru jurnaliștii care s-au lovit de restricții în Parlament: „Pe viitor, aveţi griă de comportament”

Data publicării:
171016_COMISIA_JURIDICA_eugen nicolicea si florin iordache_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea

Deputatul PSD Eugen Nicolicea a fost întrebat, miercuri, de jurnalişti de ce au fost impuse restricţii pentru presă în Parlament, el replicând: ”Pe viitor, aveţi griă de comportament”. Nicolicea a susţinut că jurnaliştii nu ar trebui să mai aibă acces pe etajul unde este sala de plen, scrie news.ro.

„Având în vedere comportamentul pe care l-au avut invitaţii şi reprezentanţii presei, s-a căutat să se evite astfel de incidente. Nu ştiu, vi s-a părut normal să nu se poată să se treacă dintr-un loc în altul, să încurce cine a încurcat traseul unui premier şi al unui preşedinte?”, a spus Eugen Nicolicea.
 
Întrebat de ce aceste măsuri vizează şi presa, Nicolicea a replicat: „Păi nu vă vizează pe dumneavoastră, vizează absolut pe toată lumea, ca să nu se mai întâmple. Altădată, pe viitor, aveţi griă de comportament. (…) Deci aceasta este o atitudine eronată. Aveţi dumneavoastră jos la P (etaj – n.r.) toate dotările. Există sala presei, aveţi tot ce vă trebuie acolo? Şi dumneavostră staţi tolăniţi aici ca la autogară”.
 
Mai multe zone din Palatul Parlamentului sunt păzite de serviciul de pază, iar în anumite zone presa nu are acces miercuri, în ziua votului moţiunii de cenzură împotriva Guvernului. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri