Nicuşor Dan anunță că a început plantarea de seminţe de flori pe malul Dâmboviței, în zona Parcului Natural Văcăreşti

Data publicării:
336784692_1207128413268510_6748008751655684378_n
Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti. Foto: acebook/ Nicușor Dan

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că Administraţia Lacuri Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) a început plantarea de flori pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi râul Dâmboviţa, urmând ca în aceeaşi zonă să fie plantaţi şi arbori din speciile mai rezistente.

”Mai mult verde pe aliniamentele stradale dintre Parcul Natural Văcăreşti şi Râul Dâmboviţa. Angajaţii ALPAB au început plantarea de seminţe de flori, iar din 8 aprilie se vor planta pe aliniamentele din aceeaşi zonă arbori din speciile: frasin, tei, carpen, care au fost alese pentru că sunt mai rezistente la condiţiile de mediu urban”, afirmă primarul general într-o postare pe Facebook. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

El precizează că amenajarea pajiştii de pe malul Dâmboviţei face parte din proiectul ”Traversăm prin verde”, implementat de Asociaţia Parcul Natural Văcăreşti şi Romsilva cu sprijinul ALPAB, notează Agerpres.

Nicuşor Dan mulţumelte voluntarilor care s-au alăturat iniţiativei Primăriei Capitalei, apreciind contribuţia lor ca fiind foarte importantă.

Editor : M.D.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri