Nicușor Dan, replică pentru Firea: Continuă să fie dominată de nervi și resentimente

Data publicării:
gabriela firea nicusor dan
Gabriela Firea și Nicușor Dan. Foto: Inquam Photos

În mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confundă cu propria ei persoană, a fost un delir de grandoare care a durat patru ani, afirmă primarul general Nicușor Dan, după ce fostul edil a spus că pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției, potrivit Mediafax.

„Gabriela Firea continuă să fie dominată de nervii și resentimentele cu care a condus Primăria. Dacă vrea să facă scandal și ca ex-primar, să fie pe baricade pentru o închipuită «onorabilitate», îi recomand să dea lumea în judecată pe banii ei. Primăria Capitalei a ieșit din stupidele războaie cu presa în care a angajat-o fostul primar și e foarte bine așa. Avem treburi mai importante de făcut”, afirmă pe Facebook Nicușor Dan.

El subliniază două lucruri privind procesele lansate de Gabriela Firea.

„Primul e acela că au fost date în judecată nu doar instituții de presă, ci și persoane fizice, și s-au cerut daune imense, de peste 1 milion de euro. Asta arată clar intenția de a intimida presa și de a descuraja orice jurnalist să critice primarul sau primăria. Al doilea lucru e faptul că, în mintea Gabrielei Firea, Primăria Capitalei se confunda cu propria ei persoană. A fost un delir de grandoare care a durat patru ani, care s-a combinat cu risipă și corupție și a costat foarte mult bucureștenii. Primăria Municipiului București a fost luată ostatică în războaiele Gabrielei Firea, în nesfârșita ei campanie de imagine și în scandalurile pe care periodic le-a provocat. Ieșim acum din această paradigmă, pentru a avea o primărie normală, interesată de soluții și nu de conflicte”, adaugă primarul general al Capitalei.

El face referire și la fostul viceprimar general, Aurelian Bădulescu.

„P.S. Cât despre sfetnicul său procesoman, domnul Aurelian Bădulescu, lăsat să mai otrăvească atmosfera în CGMB cu aceleași metode, îl anunț că nu mă intimidează plângerile penale mincinoase și că va suporta și el rigorile legii privind denunțurile calomnioase”, conchide Dan.

Dacă pe noul primar nu îl interesează adevărul, corectitudinea și onorabilitatea instituției pe care o conduce, este problema lui, a replicat Gabriela Firea după ce Nicușor Dan a anunțat că PMB renunță la dosarele pornite de fosta administrație împotriva presei și opozanților.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri