Nou director Dacia Renault. Uzina a schimbat patru directori în doi ani și jumătate

Data actualizării: Data publicării:
uzina dacia mioveni_shutterstock_281122607

Renault anunţă numirea lui Christophe Dridi în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România.

Groupe Renault a anunţat, marţi, numirea actualului director executiv al Uzinei Vehicule Dacia, Christophe Dridi, în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 ianuarie 2019.

El preia această responsabilitate de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.

În septembrie, Renault a anunţat că Olive va asigura funcţia de director general interimar al Automobile Dacia şi director general al Groupe Renault România, înlocuindu-l pe Antoine Doucerain. Doucerain preluase funcţia de director general din data de 1 mai, de la Yves Caracatzanis. Acesta fusese numit în funcție în aprilie 2016.

”În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeaşi dată, de Miguel Oliver, în prezent director calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access”, se arată în comunicat.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri