Nou protest la Iaşi faţă de Tudorel Toader

Data actualizării: Data publicării:
Toader
Tudorel Toader

Mai multe persoane s-au adunat vineri în faţa Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi pentru a cere din nou demisia fostului ministru al Justiţiei Tudorel Toader, în prezent rector al Universităţii de la Iaşi. 

Câteva zeci de persoane protestează în faţa Universităţii din Iaşi şi îi cer rectorului Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei, demisia din fruntea Universităţii. Protestatarii au afişat bannere în care îl acuză pe fostul ministru că a distrus Justiţia din România.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După revenirea în comunitatea academică, Tudorel Toader a fost criticat în mai multe rânduri pentru activitatea sa de la ministerul Justiţiei: Sindicatele din penitenciare l-au acuzat de blocarea investiţiilor, subfinanţare şi lipsă de transparenţă, iar un cadru didactic de la Universitatea din Iaşi a spus că se gândește să plece la cules de căpșuni și că își va da demisia „dacă acest personaj sinistru încă mai este ținut în brațe ca rector”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri