Nr. 2 din SIE, trecut în rezervă

Data actualizării: Data publicării:
agerpres_7707487
Foto: Agerpres

Gen-lt. Vasilică Sarcă, adjunct al directorului SIE, a fost trecut în rezervă de preşedintele Klaus Iohannis, la împlinirea vârstei de 60 de ani. SIE a rămas fără director din toamna lui 2016, când Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat de la conducerea serviciului.

agerpres_7707487
Foto: Agerpres

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 21 mai a.c., decretul privind înaintarea în gradul de general - cu patru stele, la trecerea în rezervă, a domnului general-locotenent - cu trei stele Sarcă Costache Vasilică din Serviciul de Informații Externe", se arată într-un comunicat de presă remis de Administraţia Prezidenţială.

Citește și ”Dragnea, mesaj disperat pentru Trump”

Numărul 1 în conducerea SIE rămâne în continuare gen. Silviu Predoiu, în condiţiile în care Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat în toamna lui 2016, iar între timp nu a fost numit un înlocuitor pentru MRU. Silviu Predoiu este adjunct al directorului SIE, poziţie deţinută şi de Vasilică Sarcă.

General-locotenent Vasilică Sarcă a împlinit recent vârsta de 60 de ani, iar Generalul Sivliu Predoiu se apropie şi el de împlinirea acestei vârste.

CV-urile lui Vasilică Sarcă şi Silviu Predoiu - AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri