O aeronavă în care se aflau doi cetățeni englezi a aterizat forțat într-o comună din Iași. A rămas fără combustibil

Data publicării:
avion de mici dimensiuni
Un avion de mici dimensiuni a aterizat fortat in judetul Iasi. Foto: Arhivă Digi 24

O aeronavă de mici dimensiuni a aterizat forţat luni în localitatea Vlădeni, județul Iași. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje ale ISU Iaşi. La bordul aeronavei se aflau doi cetățeni englezi care sunt în afara oricărui pericol, au informat reprezentanţii Inspectoratului Situaţii de Urgenţă Iaşi, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, la locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă echipaje ale ISU Iaşi cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj de terapie intensivă mobilă, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor calificat.

Cele două persoane care se aflau în avionul de mici dimensiuni sunt în afara oricărui pericol şi nu au nevoie de îngrijiri medicale, spun reprezentanţii ISU şi SMURD Iaşi.

"A fost o aterizare forţată în satul Borşa, localitatea Vlădeni. Două persoane, pilot şi copilot, au aterizat forţat din cauză că rămâneau fără kerosen. Nu au fost observate probleme medicale după ce am trimis acolo echipe medicale", a declarat coordonatorul SMURD Iaşi, prof.univ.dr. Diana Cimpoeşu.

Reprezentanții ISU spun că aeronava care a aterizat forțat este în perfectă stare de funcţionare.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri