O aeronavă Tarom și-a întrerupt cursa spre Amman din cauza ceții și a aterizat la Larnaca

Data publicării:
aeronava Tarom
Aeronava a aterizat mai devreme din cauza condițiilor meteorologice. Foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

O aeronavă a companiei TAROM, care efectua miercuri zborul RO 187 pe ruta Bucureşti - Amman, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile a aterizat pe Aeroportul din Larnaca, conform procedurilor standard în situaţii de vizibilitate scăzută, informează Agerpres.

"Subliniem faptul că siguranţa şi securitatea pasagerilor şi a echipajului nu au fost puse în pericol nicio clipă, iar aeronava a aterizat în condiţii de maximă siguranţă, decolând spre destinaţia iniţială - Bucureşti - imediat ce condiţiile meteorologice au permis asta", se arată într-un comunicat al companiei, remis miercuri AGERPRES.

TAROM precizează că în prezent pasagerilor zborului RO 188 pe ruta Amman-Bucureşti li se asigură asistenţă la sol conform Regulamentului EC261/2004, aceştia urmând să fie rerutaţi sau cazaţi, după caz.

"Compania TAROM depune toate eforturile şi ia toate măsurile necesare pentru a minimaliza impactul pe care această situaţie l-ar putea avea în planul de călătorie al pasagerilor afectaţi. Vă mulţumim pentru înţelegerea şi încrederea acordate şi reiterăm faptul că prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor săi călătorii sigure", se mai spune în comunicat.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri