O agenție de turism „oferă” zboruri spre Letiția, țara inventată de Grapini. Are capitala la „Rigla”

Data publicării:
letitia vola.ro
Sursa foto: Facebook/Vola.ro

Agenția de turism Vola.ro a cucerit miercuri internetul după ce a publicat un anunț pe pagina oficială de Facebook în care își anunța fanii că lansează zboruri spre Letiția, țara inventată marți de Maria Grapini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Câțiva eurodeputați inimoși din România, Bulgaria, Ungaria, Polonia, Letiția, discută cum să salveze transportul internațional pentru țările din est”, scria marți pe Facebook Maria Grapini, care voia să scrie, cel mai probabil, Letonia.

Miercuri, Vola.ro a anunțat zboruri spre Letiția într-o postare care includea șapte „lucruri interesante despre Letiția și locuitorii săi”. Printre acestea: „Una dintre cele mai populare atracții turistice? Să petreci o zi în închisoare!”.

Redăm mai jos mesajul întreg al Vola.ro, care s-a viralizat rapid pe internet și a strâns până acum aproape 4.000 de like-uri și share-uri:

Lucruri interesante despre Letiția și locuitorii săi:

  1. Are tot ce dorești să găsești la o țară de poveste: râuri, cascade, mii de lacuri, păduri întinse și verzi și multe plaje.
  2. Oamenii își iubesc atât de mult capitala (Rigla), încât o numesc Parisul din Nord.
  3. Are 4 parcuri naționale, 42 de parcuri naturale, 260 de rezervații naturale, 355 de monumente naturale, 24 micro rezervații și o biosferă. Toate protejate prin lege.
  4. În această țară, media înălțimii femeilor este de 1,70 m. Sunt foarte înalte și foarte frumoase, cu trăsături de fotomodele. Imaginați-vă meciurile de baschet cum or fi!
  5. Jākobs Jufess a fost originar de acolo. Prin anul 1870 a fost rugat să facă o pereche de pantaloni pentru un tăietor de lemne. Să fie ceva trainic. Așa au apărut jeanșii.
  6. Una dintre cele mai populare atracții turistice? Să petreci o zi în închisoare!
  7. Au o companie aeriană care a avut ideea, la un moment dat, să-i pună pe pasageri să își facă singuri de mâncare în avion”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri