O angajată a societăţii de salubrizare din Neamț a murit după ce a fost prinsă într-un utilaj de sortare a deşeurilor

Data publicării:
TIMIS - GHIZELA - GROAPA DE GUNOI - 3 SEPTEMBRIE 2020
Foto: Inquam Photos / Virgil Simonescu

O femeie în vârstă de 44 de ani, angajată a societăţii de salubrizare Bratner, a decedat după ce a fost prinsă, vineri, într-un utilaj de sortare a deşeurilor, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Pompierii sosiţi la faţa locului au scos victima de sub utilaj, iar medicii au constatat că era decedată, scrie Agerpres.

"Prin apel la 112, pompierii au fost înştiinţaţi despre faptul că o persoană este prinsă într-un utilaj pentru sortarea deşeurilor la SC Brantner Servicii Ecologice din municipiul Piatra-Neamţ. La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială pentru descarcerare din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ şi un echipaj cu ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Cu ajutorul echipamentelor specifice pompierii au extras din utilaj (bandă transportoare pentru sortarea deşeurilor) o femeie în vârstă de 44 de ani ce nu prezenta semne vitale", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Inspectorii de muncă au deschis o anchetă în acest caz, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamţ.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri