Video O bandă de hoți a terorizat un cartier din Capitală. Oamenii spun c-au fost 30 de jafuri în 3 săptămâni, fără ca făptașii să fie prinși

Data actualizării: Data publicării:
hoti intr-un cartier din capitala
O bandă de hoți a terorizat un cartier întreg din Capitală. Foto: Captură Digi24

O bandă de hoți a terorizat un cartier întreg din Capitală. Oamenii se plâng că infractorii au intrat peste ei în case, în timp ce dormeau. Au furat bani, telefoane și alte bunuri. Și mașinile de pe străzile din cartier sunt vânate de hoți, iar dacă reușesc să le deschidă, iau tot ce găsesc în interior. Păgubiții au depus plângeri, însă degeaba. Oamenii se plâng că autoritățile se mișcă prea lent.

Teama s-a instalat într-un cartier din nordul Capitalei, după ce hoții au dat mai multe spargeri.

Peste copiii unei femei au intrat trei indivizi: unul a urcat la etaj, unul păzea ușa, iar un altul stătea la poartă. Oamenii spun că și mașinile sunt o țintă:

- De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta.
- Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni. 

O altă locatară dormea cu fetița sa în dormitor, atunci când hoții au intrat peste soțul său, care se afla în sufragerie.

- Umblă noaptea, după 12 noaptea, eu nu mă pot odihni. Se ascund printr-o grădină, unde nu e locuită și ies și dă atacul.

În alte două case, infractorii nu au reușit să intre, însă, au furat ce au găsit prin curte.

- Au pătruns în curte, au sărit gardul, au stat 20 de minute să încerce geamurile, n-au reușit. Am făcut plâgere la pol, au luat amprente.

- Nu se poate din cauza unor 4 puști să nu mai fie liniște în cartier, ne-au dat viețile peste cap.

- Eu mi-am trimis soția și copilul din București, în altă parte, pentru că nu pot să îi expun.

Oamenii din cartier spun că au fost aproximativ 30 de jafuri în doar trei săptămâni. Poliția a anunțat că face cercetări.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri