O barieră de cale ferată de lângă Timisoara, semnalizată cu o lumânare

Data publicării:
bariera cale ferata
Foto: facebook/Ovidiu Moldovan

O barieră de la trecerea peste calea ferată, între Timișoara și Săcălaz, pe drumul național spre Jimbolia, a fost semnalizată cu o lumânare pusă într-un felinat de la mijlocul barierei, scrie Tion.ro.

bariera cale ferata
Foto: facebook/Ovidiu Moldovan

În mod normal, semnalizarea barierelor pe timpul nopții ar trebui să fie făcută cu ajutorul unei lămpi cu petrol. Însă pentru că linia de cale ferată și infrastructura acesteia nu se află sub administrația CFR, angajatul companiei private în grija căreia se află porțiunea respectivă a recurs la o metodă improvizată.

„Bariera Săcălaz … angajatul companiei care administrează tocmai a aprins lumânarea pe barieră! Pe bune! În 2017!!! Halucinant!”, a scris Ovidiu Moldovan pe pagina sa de Facebook, unde a postat o imagine cu bariera.

„Conform instrucţiunilor CFR, iluminarea felinarelor barierelor pe timpul nopţii se face cu lampă de petrol. Bariera aceea este în administrarea SC RC CF Trans SRL Braşov, fiind secţiune ne interoperabilă închiriată de la Regionala CF Timişoara”, am precizat șeful Regionalei CFR Timișoara, Alexandru Simu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri