O Dacia electrică a luat foc în Timiș. Ce spune proprietarul mașinii: „În maxim 15 minute ardea generalizat”

Data actualizării: Data publicării:
dacia electrica a luat foc in timis
O Dacia electrică a luat foc în mers în Timiș. Foto: ISU Timiș

O mașină electrică Dacia Spring a ars în totalitate miercuri după amiază, în localitatea Beregsău Mare, din județul Timiș, transmite ISU Timiș, potrivit presei localeProprietarul a spus într-o postare pe Facebook că regretă achiziționarea mașinii, după ce timp de un an și jumătate a fost mulțumit de ea.

Pompierii au fost solicitați să intervină în localitatea Beregsău Mare, joi după-masă, în jurul orei 17, prin apel 112, pentru a stinge un incendiul. „La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și comandă, două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a intervenit și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săcălaz”, transmit reprezentanții ISU Timiș, potrivit tion.ro.

Pompierii au ajuns rapid la fața locului, însă nu au mai reușit să salveze nimic din mașină. „La sosirea forțelor la locul evenimentului s-a constatat că autoturismul era cuprins de incendiu în totalitate. Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, au mai transmis reprezentanții ISU Timiș.

Într-o postare pe Facebook, proprietarul povestește întâmplarea și spune că regretă că a cumpărat mașina. „Astăzi, în jurul orelor 17.00 Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă. O mașină electrică de care am fost extrem de mulțumiți timp de un an și jumătate, fără erori, încărcată doar la priză, acasă. Înainte de a-și da sfârșitul obștesc, mașina era condusă de soție și m-a sunat disperată că se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat - scârțâit puternic ajungând în 300 de metri în fața casei. De sub mașină, din zona bateriei a început să se propage un fum care alterna de la des la mai puțin vizibil. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat. Spaima prin care a trecut soția și copiii nu o mai explic aici. Mașina s-a făcut scrum și este pentru prima dată când efectiv regret achiziția ei. Dețin asigurare Casco full și mașina mai era în garanție încă 18 luni. Nu acuz pe nimeni, nu doresc reclamă negativă(...)”, a scris proprietarul mașinii pe grupul de Facebook Dacia Spring România(Oficial).

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri