O femeie a fost împuşcată mortal în centrul orașului Vânju Mare. Atacatorul și-a tras apoi mai multe focuri de armă în piept

Data publicării:
masina politie
Masină de poliție Sursa foto: INQUAM Photos / George Calin

O femeie a fost împuşcată mortal, joi, în centrul oraşului Vânju Mare, de un bărbat care apoi a încercat să se sinucidă, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi.

"Prin apelul 112, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi a fost sesizat despre faptul că, în centrul oraşului Vânju Mare, un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept. La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie care a constatat că cele sesizate se confirmă, precum şi un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă. Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale", se precizează într-un comunicat transmis de IPJ Mehedinţi.

Conform aceleiaşi surse, pentru efectuarea de cercetări s-a deplasat o echipă de cercetare complexă, formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, scrie Agerpres.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinţi.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri